Sfaturi pentru a obține buzele tale frumoase

Ca și fața, buzele necesita o buna ingrijire pentru a arata cât mai bine. Șise întâmplă că aspectul buzelor tale, puteți adăuga feminitate și senzualitate ceea ce va face sa arati mai sexy. În compoziția tuturor produselor aplicate pe buze: Luciu de buze, ruj și așa mai departe arata bine numai atunci când se aplică pe buze sanatoase. Și, dacă acest lucru este adevărat, fete.

Buzele ușor uscat

foto6

Gura este expus în mod constant alimente, băuturi, soare, make-up… Aceste elemente, combinate cu piele, buze subțiri, lipsa de glandele sebacee, de mișcare, de multe ori persoane, poate provoca un efect de îmbătrânire și de uscăciune pe buze.

Uscarea buzelor-aceasta este o problemă care afectează aproape toată lumea, și, ca rezultat, apar fisuri, care se degradează rapid.

Mici semne de diploma buzele de deshidratare și a razelor solare, sunt cele mai frecvente cauze. În lamerte buzele, se elimină uleiurile naturale, care păstrează pielea buzelor umed. La rândul său, umezeala se evaporă, lăsând pielea uscată și fără protecție. Deshidratarea poate să apară, de asemenea, dacă vă aflați în condiții de uscat (aer Condiționat sau sisteme de încălzire). La fel, dacă tu respiri pe gură, în timpul nopții, și dacă nu au băut cel puțin 8 pahare de apă pe zi.

 Pentru a rezolva această problemă, deshidratare și uscare, este mai bine să se aplice balsamuri și creme hidratante de înaltă rezistență, cum ar fi vaselina, glicerina sau ulei de cacao. În primul rând, pentru că este de produse de penetrare profunda, care asigură o barieră de protecție, adăugând, de hidratare, prin propriile ingrediente.

  • Utilizați un pic de ulei si maseaza buzele tale sunt foarte ușor timp de cinci-zece minute pe zi. Va îmbunătăți circulația sângelui și de a face buzele tale un aspect sănătos.
  • Asigurați-vă că beți suficiente lichide în timpul zilei, pentru a menține pielea bine hidratata. Atunci când organismul este bine hidratat buzele tale vor rămâne hidratat în mod automat.

foto7

Buzele inchise.

De multe ori ne intrebam, de ce buzele noastre nu au o culoare uniformă, sau pur și simplu pentru că ei nu roz. Buze de culoare închisă ar trebui să fie mai multe cauze: Temperatura, umiditatea, expunerea la lumina directă a soarelui, stresul, circulația sanguină este redusă, sau, în lipsa acestuia, utilizarea de produse cosmetice de calitate scăzută, Fumatul, chimioterapie, tutun de mestecat, din cauza unei boli, sau pur și simplu de a avea un stil de viață agitat.

Sfaturi:

  • Una dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să faceți este să păstrați-le de deshidratare.
  • Expunerea la soare, de asemenea, provoacă închiderea la culoare a buzelor, deoarece nu există o cantitate mai mare de melanina pe buze. Asigurați-vă că utilizați produse de buze protector SPF / UV, dacă aveți de gând să-și petreacă timpul în aer liber.
  • Renunțe la fumat, deoarece acest lucru poate întuneca buzele și le face extrem de uscat.
  • Un remediu natural pentru decolorarea buzelor, ai nevoie doar de lămâie și un pic de zahăr. Taiati o felie subtire de lamaie, se presara un pic de zahăr pe partea de sus și se freacă buzele această combinație în fiecare zi. Lamaie funcționează pentru albire, în mod natural buzele tale, în timp ce zahărul este de lucru pentru a exfolia celulele moarte ale pielii.
  • Uleiul de măsline este, de asemenea, puteți folosi pentru a face buzele sa arate luminos, plin de viață și vibrante. Uleiul de măsline conține o mulțime de substanțe nutritive pentru a hrăni buzele tale, și hidratare proprietăți va arata neted și sănătos.
  • De rodie este ideal pentru tratamentul de buze întunecate. Se poate alimenta și hidrata părul uscat și deshidratat, dar, de asemenea, vă va ajuta să restaurați culoarea roz.

Sper că informațiile vor fi utile….. Pupici și îmbrățișări.!!!

Lasă un răspuns