6 moduri de a scapa natural de buze de culoare închisă

6 moduri de a scapa natural de buze de culoare închisă și pentru a atinge buzele tale hidratat

Cele mai multe femei în ziua de azi se confruntă cu o problemă, buzele întunecate cauzate de consumul excesiv de ceai sau de cafea, soarele și întreținerea necorespunzătoare aceleași. Fumatul, de asemenea, face buzele intunecate. În afară de costisitoare scrubs și peeling buze, poti face pachetele delicioase rețete de asemenea, pentru a elimina inchisa la culoare buzelor tale.

Cum de a scapa natural de buze de culoare închisă

foto8Iată câteva sfaturi și rețete pe care le puteți urma pentru a-l scuti buzele intunecate:

1 . Ser de buze cu miere-lamaie

Un amestec de părți egale de suc de lămâie și miere, în scopul de a face un ser. Acesta acționează pe buze, pentru a scoate bronzare cu extracte de citrice și se hrănesc cu miere, pentru a adăuga culoare roz pe buze. Acoperă buzele cu acest ser și se lasă timp de o oră înainte de a curăța cu o lavetă moale, o cârpă umedă. Acest proces se poate face de mai multe ori pe zi, pentru a elimina bronz și de pigmentare. Ser pot fi stocate în frigider și utilizat în decurs de o săptămână.

2 . Doarme cu ulei de nucă de cocos:

În afară de expunerea la soare și întreținerea necorespunzătoare, buzele uscate, de asemenea, pot provoca pigmentate buzele. Se aplică ulei de nucă de cocos (sau ulei de migdale) buzele tale cu ajutorul cotonete, înainte de a merge la culcare în fiecare seară. Acest tratament este uleiul de nucă de cocos păstrează umezeala și previne uscarea, pentru a scăpa de buze de culoare închisă. Un alt truc bun, cum să scape de pete întunecate pe buze natural.

3. Păstrați corpul hidratat:

Nu numai adhieras de tratament, de actualitate mereu. Trebuie să aibă grijă de sănătatea lor pentru a atinge buzele frumoase, împreună cu aplicații fierbinți. Hidratează organismul, bea cel puțin 8 până la 10 pahare de apa in fiecare zi pentru a tine la deshidratare, care provoacă buze de culoare închisă.

4 . O Felie De Betabel/Sfeclă De Zahăr:

Taie sfecla/betabel și de depozitare a pieselor în frigider. Pur și simplu masaj buzele cu o felie suculentă în timpul tău liber. Aseaza-te cu o felie de sfeclă de zahăr pe mâini de fiecare dată când vedeți un Televizor. Acest lucru va face truc! Este eliminat de bronzare buzele în mod natural și dă culoare pe buze, dar, de asemenea,. Ce buze roz? va fi la tine în termen de câteva zile.foto9

5 . Notele sale de produse pentru buze:

Pot fi produse de buze de lux și de alergen, care au provocándo buzele intunecate. Evitați utilizarea mărcilor comerciale, mărci de buze în vrac sau în hoteluri de lux. Foloseste cele mai bune balsamuri de buze pe bază de plante precum și pentru a obține buze moi, gratuit de la soare. Utilizarea piure de fructe proaspete, ca o masca pentru buze, el funcționează uimitor în lichidare plajă la soare și de pigmentare. Așa că, vă invită fructe în rutină, normale pentru buze.

6 . Suc De Castravete:

Aplicarea de zi cu zi de suc de castravete, de asemenea, ajuta la ameliorarea buze de culoare închisă.

Lasă un răspuns